Valve випустила оновлення для Counter-Strike 2: виправлені баги та покращена стабільністьValve випустила оновлення для Counter-Strike 2: виправлені баги та покращена стабільність

У ніч на 5 червня компанія Valve випустила новий патч для Counter-Strike 2. Оновлення вагою 127 МБ вже доступне для завантаження, про що повідомили на офіційному сайті шутера.

У списку змін зазначено кілька ключових виправлень:

  • Усунуто помилку, через яку неправильно збільшувалися окуляри в режимах Deathmatch і Race Arms.
  • Виправлено баг, коли гравці могли бачити крізь стелю.
  • Виправлено помилку, коли бомба могла застрягти за межами ігрової зони.
  • Різні покращення стабільності гри.

Особливо важливим є виправлення багу з бомбою, який було знайдено ще рік тому на карті Nuke. Якщо гравці скидали бомбу перед відчиненими дверима на точці A, а потім зачиняли їх, вибухівка провалювалася крізь підлогу. Така ж помилка відбувалася і на точці B, де C4 падала за карту.

Попереднє оновлення для CS2 вийшло 30 травня, в якому були виправлені різні баги та посилені правила для гравців з VAC-банами. Докладніше про це можна прочитати у відповідному матеріалі.

Шостак Жанна

Від Шостак Жанна

Журналістка з великим досвідом у сфері кіберспорту. Вона спеціалізується на висвітленні найбільших турнірів, інтерв'ю з професійними гравцями та аналітиці матчів. Її публікації вирізняються глибиною аналізу та розумінням ключових аспектів ігрових стратегій. Жанна відома своїм прагненням до детального висвітлення подій та глибокого занурення в контекст кіберспортивних змагань, що робить її матеріали не тільки інформативними, але й цікавими для широкої аудиторії.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *