Natus Vincere втратили позиції в рейтингу CS2, але продовжують вражати світNatus Vincere втратили позиції в рейтингу CS2, але продовжують вражати світ

За минулий тиждень кіберспортивна організація Natus Vincere втратила два пункти в рейтингу найкращих команд CS2 за версією порталу HLTV.org. Оновлений список показав, що колектив Валерія “b1t” Ваховського тепер займає шосте місце.

NAVI допустили, що G2 Esports та Team Spirit випередили їх, посівши четверте та п’яте місце відповідно. Лідером рейтингу залишається MOUZ, а FaZe Clan та Team Vitality йдуть за ним. На десятку найсильніших команд пробився ростер Heroic, який додав чотири позиції. Новачок degster Гасанова з команди Heroic зупинився на восьмому місці.

З 27 травня до 2 червня в США відбувся IEM Dallas 2024, де 16 команд змагалися за призовий фонд у розмірі $250 тис. У фіналі G2 здолала Team Vitality з рахунком 2:1. 

Шостак Жанна

Від Шостак Жанна

Журналістка з великим досвідом у сфері кіберспорту. Вона спеціалізується на висвітленні найбільших турнірів, інтерв'ю з професійними гравцями та аналітиці матчів. Її публікації вирізняються глибиною аналізу та розумінням ключових аспектів ігрових стратегій. Жанна відома своїм прагненням до детального висвітлення подій та глибокого занурення в контекст кіберспортивних змагань, що робить її матеріали не тільки інформативними, але й цікавими для широкої аудиторії.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *