Steam Deck визнаний найпопулярнішою грою на платформі Steam за тиждень з 28 травня по 4 червня.Steam Deck визнаний найпопулярнішою грою на платформі Steam за тиждень з 28 травня по 4 червня.

Сервіс Steam DB опублікував нові дані про чарти продажів Steam за період з 28 травня по 4 червня. Лідером списку став портативний ПК Steam Deck, який продовжує користуватися популярністю серед геймерів. Друге місце зайняла Call of Duty завдяки бойовому пропуску Blackcell для Modern Warfare 3, а на третьому місці опинився Elden Ring, який не отримував значних знижок останнім часом.

До топ-10 також увійшли такі ігри:

  1. Steam Deck
  2. Call of Duty
  3. Elden Ring
  4. Soulmask
  5. Call of Duty: Modern Warfare 3 – BlackCell (4-й сезон)
  6. Rust
  7. Ghost of Tsushima
  8. Red Dead Redemption 2
  9. F1 24
  10. Monster Hunter World

Зазначимо, що виживач з мамонтами Soulmask здивував своєю появою в списку, а Ghost of Tsushima залишається недоступною в більшості країн світу. Monster Hunter World, завдяки великій знижці, також змогла потрапити до топ-10.

Цей список відображає найпопулярніші ігри на майданчику за загальним виторгом, а не за кількістю проданих копій.

Шостак Жанна

Від Шостак Жанна

Журналістка з великим досвідом у сфері кіберспорту. Вона спеціалізується на висвітленні найбільших турнірів, інтерв'ю з професійними гравцями та аналітиці матчів. Її публікації вирізняються глибиною аналізу та розумінням ключових аспектів ігрових стратегій. Жанна відома своїм прагненням до детального висвітлення подій та глибокого занурення в контекст кіберспортивних змагань, що робить її матеріали не тільки інформативними, але й цікавими для широкої аудиторії.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *