Турнір ESL Challenger з Counter-Strike 2 у Катовіце отримав нові дати проведенняТурнір ESL Challenger з Counter-Strike 2 у Катовіце отримав нові дати проведення

ESL оголосила про коригування розкладу турніру ESL Challenger Katowice, перенісши його на 25-27 жовтня 2024 року, хоча спочатку захід був запланований на 22-24 листопада.

Про це повідомляє Games 24.

Зміна дат була викликана бажанням уникнути конфлікту з регіональним мейджор-рейтингом Perfect World Shanghai Major (RMR) та самим Шанхайським мейджором, що могло б негативно вплинути на відвідуваність заходу в Катовіце.

З новим розкладом турнір в Катовіце відбудеться всього за кілька тижнів після ESL Challenger Atlanta та IEM Rio 2024, що дозволить командам інтенсивніше підготуватися до RMR. Така перестановка дасть можливість учасникам взяти участь у локальній конференції в Катовіце без накладання на інші зобов’язання.

  • Запрошення на ESL Challenger Katowice будуть визначатися на основі Світового рейтингу ESL, і їхнє оголошення заплановане на 23 вересня 2024 року.
  • Відразу після цього стартують відбіркові турніри, де буде доступне одне місце для команд з Північної Америки.

Минулого року на ESL Challenger Katowice брали участь такі команди, як Party Astronauts, які, на жаль, вилетіли на груповому етапі після перемоги над Bravado та поразки від ENCE.

Олексій Степаненко

Від Олексій Степаненко

Досвідчений автор. Наразі спеціалізуюся на кіберспорті, сучасних технологіях та новітніх розробках у сфері ігор. Занурений у світ інновацій, активно досліджую нові тренди і ділюся своїми аналітичними статтями на різних платформах.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *