Володимир 'Woro2k' Велетнюк розкрив причини свого виходу з команди MonteВолодимир 'Woro2k' Велетнюк розкрив причини свого виходу з команди Monte

Український кіберспортсмен Володимир “Woro2k” Велетнюк поділився причинами, через які він залишив українську команду Monte.

Про це він розповів на YouTube-каналі ENTER ESPORT NEWS.

Ми дійшли до спільного висновку, що і для них, і для мене буде краще розійтися. Я вирішив, що так для мене буде оптимальніше, вони ж перейшли до інтернаціонального складу, і для організації це теж крок уперед. Але хто знає, можливо, через п’ять років або в майбутньому наші шляхи знову перетнуться.

Є моменти, які завжди будуть між нами. Можна сказати, що я емоційно вигорів. Мені стало важко грати в тому складі. У нас не складалося, були потрібні зміни. Я відчув, що для подальшого зростання мені необхідні зміни“, — поділився Володимир.

Олексій Степаненко

Від Олексій Степаненко

Досвідчений автор. Наразі спеціалізуюся на кіберспорті, сучасних технологіях та новітніх розробках у сфері ігор. Занурений у світ інновацій, активно досліджую нові тренди і ділюся своїми аналітичними статтями на різних платформах.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *