Снайпер MOUZ torzsi висловлює бажання зіткнутися з Virtus.pro в наступному раунді на BetBoom Dacha Belgrade 2024Снайпер MOUZ torzsi висловлює бажання зіткнутися з Virtus.pro в наступному раунді на BetBoom Dacha Belgrade 2024

На турнірі BetBoom Dacha Belgrade 2024 з CS2 від FISSURE, снайпер команди MOUZ, Адам «torzsi» Торжсас, поділився своїми думками про майбутні матчі та підготовку до турніру. Після фіналу ESL Pro League S19 та короткого перерви, команда вирушила до Сербії, де, незважаючи на відсутність належного відпочинку, розпочала боротьбу за плей-оф.

У інтерв’ю для BetBoom, torzsi розповів про свої уподобання стосовно наступного суперника.

Я б з радістю зіграв із Team Falcons, із Virtus.pro. Але більше я б хотів зіткнутися з VP. Ми давно не грали з нею. Це відмінна команда з дивним повільним стилем, проти якого нам не дуже зручно виступати. Думаю, було б круто зіткнутися з нею, щоб краще зрозуміти її та побачити, як змінився її стиль.

поділився torzsi

Гравець команди MOUZ torzsi висловив готовність до виклику та бажання розібратися в стратегіях Virtus.pro. Гравці очікують захоплюючий матч, який допоможе їм не лише продвинутися у турнірній сітці, а й краще зрозуміти своїх суперників.

Васькевич Вероніка

Від Васькевич Вероніка

У журналістиці я недовго, але мені подобається моя робота. Я обожнюю передавати свої знання іншим людям та відкривати для них світ технологій. Я щаслива коли поруч сім'я і кохана людина.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *