Контент-мейкери критикують онлайн-школу CS2 від s1mple за недостатню практичністьКонтент-мейкери критикують онлайн-школу CS2 від s1mple за недостатню практичність

Контент-мейкери висловили критику щодо нової онлайн-школи CS2 від відомого професійного гравця Олександра “s1mple” Костильова. У своїх відеороликах на YouTube вони підкреслюють, що школа недостатньо акцентується на практичних аспектах гри та вважають її викладання схожим на заняття з математики.

Навіщо s1mple розповідає про тактику? Він стрілець, людина, яка могла вийти на чотирьох, залишалася одна в клатчах і забирала їх. Яка, до біса, “санітарка”? Який, нахрен, Anubis і, вибач, еко?

підкреслив контент-мейкер Євген Райз у своєму відео. 

Крім того, була висловлена критика стосовно якості виконання матеріалу. Євген Райз відзначив, що монтаж і камерна робота уроків вражають, проте сам контент вважається недостатньо насиченим і цікавим

Нагадаємо, що проект “Грай як s1mple” був анонсований на початку травня, а перший безкоштовний урок, присвячений економічним раундам, вже став доступним для гравців 13 травня на офіційному сайті. Однак, реакція геймерської спільноти на цей проект виявилася розділеним: деякі користувачі вітають ініціативу s1mple, тоді як інші висловлюють критику та невдоволення щодо його виконання.

Васькевич Вероніка

Від Васькевич Вероніка

У журналістиці я недовго, але мені подобається моя робота. Я обожнюю передавати свої знання іншим людям та відкривати для них світ технологій. Я щаслива коли поруч сім'я і кохана людина.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *