Perfect World скасувала відкриті кваліфікації до Shanghai Major 2024 через проблему з читерамиPerfect World скасувала відкриті кваліфікації до Shanghai Major 2024 через проблему з читерамиPerfect World скасувала відкриті кваліфікації до Shanghai Major 2024 через проблему з читерами

Кіберспортсмен Рішар shox Папільйон висловив свою думку щодо скасування відкритих кваліфікацій до турніру Shanghai Major 2024 з гри CS2 у регіонах Європи та Америки. На думку професійного гравця, турнірний оператор Perfect World ухвалив це рішення, щоб уникнути проблем із чітерами, які могли би виникнути у відкритих відбіркових етапах.

Таке відчуття, що Perfect World змінила формат, щоб уникнути проблем із читерами у відкритих кваліфікаціях, які вони не можуть виправити.

написав Папільйон у соціальній мережі X.

Раніше представники Perfect World оголосили новий формат відбіркового циклу до мейджора, згідно з яким у Європі та Америці не буде етапу відкритих кваліфікацій.

Васькевич Вероніка

Від Васькевич Вероніка

У журналістиці я недовго, але мені подобається моя робота. Я обожнюю передавати свої знання іншим людям та відкривати для них світ технологій. Я щаслива коли поруч сім'я і кохана людина.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *