NAVI та MK Foundation виділяють $125,000 з виграшу на CS2 Major на підтримку України безпілотними роботизованими комплексамиNAVI та MK Foundation виділяють $125,000 з виграшу на CS2 Major на підтримку України безпілотними роботизованими комплексами

На фоні ескалації на фронті NAVI, відома кіберспортивна організація, та благодійний фонд MK Foundation зобов’язалися виділити $125 000 на зміцнення оборонних можливостей України. Після недавнього повномасштабного вторгнення NAVI незмінно підтримували Україну, простягуючи руку допомоги у вигляді сучасних технологій.

Це зобов’язання, що походить із частки виграшу NAVI на нещодавньому турнірі CS2 Major, означає проактивний крок у напрямку зміцнення оборонної інфраструктури України. Кошти будуть спрямовані на безпілотні роботизовані комплекси, що мають на меті покращення заходів спостереження та безпеки на передовій.

Ця спільна ініціатива NAVI та MK Foundation підкреслює важливість солідарності та підтримки у часи кризи. Використання безпілотних роботизованих комплексів відображає стратегічний підхід до зміцнення оборонних можливостей України, забезпечуючи витривалість нації перед зовнішніми загрозами.

У той час, як Україна продовжує захищати свій суверенітет та територіальну цілісність, зобов’язання NAVI є свідченням міцного зв’язку між кіберспортом та соціальною відповідальністю, що об’єднує спільноти по всьому світу задля спільної мети.

Васькевич Вероніка

Від Васькевич Вероніка

У журналістиці я недовго, але мені подобається моя робота. Я обожнюю передавати свої знання іншим людям та відкривати для них світ технологій. Я щаслива коли поруч сім'я і кохана людина.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *