Новий склад Somnus丶M і Chalice готується до відкритих відбіркових The International 2024Новий склад Somnus丶M і Chalice готується до відкритих відбіркових The International 2024

Аналізуючи перспективи команди, аналітик Dota 2 Халед sQreen Ель-Хаббаш висловив свої думки щодо складу “Old Elefant” на своєму каналі в Telegram. Він обговорив можливість успіху нової розбірної команди, в якій Chalice, Somnus, Yang, Planet і Siamese.C займають ключові позиції.

Відомо, що Сомнус і Янг раніше представляли “Elephant” у 2020-2021 роках, де вони здобули перемогу на двох місцевих турнірах і пройшли на The International 10. На жаль, команда не змогла досягти великого успіху на самому турнірі, посівши 13-16 місце.

Тепер, з новим складом, Somnus丶M і Chalice готуються до відкритих відбіркових The International 2024. У команди є два шанси виграти один із шести слотів на закритих кваліфікаціях. Змагання відбудуться 5-6 та 7-8 червня в онлайні.

За словами аналітика, хоча склад “Old Elefant” може зустріти значну конкуренцію в Китаї, наявність гравців із досвідом гри на великих турнірах може стати ключем до успіху в майбутніх змаганнях.

Васькевич Вероніка

Від Васькевич Вероніка

У журналістиці я недовго, але мені подобається моя робота. Я обожнюю передавати свої знання іншим людям та відкривати для них світ технологій. Я щаслива коли поруч сім'я і кохана людина.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *