Сергій Григорович розповів про можливе відродження серіалу за мотивами S.T.A.L.K.E.R. і долю книжкової серіїСергій Григорович розповів про можливе відродження серіалу за мотивами S.T.A.L.K.E.R. і долю книжкової серії

Сергій Григорович, засновник GSC Game World, дав інтерв’ю, в якому поділився подробицями про плани на серіал за мотивами культової гри S.T.A.L.K.E.R., долю книжкової серії та досвід створення одягу.

На запитання Олега Данилова про серіал, Григорович підтвердив, що пілотна серія вже була знята, але на той момент не знайшлося зацікавлених партнерів для продовження проєкту. Однак з огляду на сучасний інтерес до адаптацій популярних відеоігор, Григорович не виключає можливості, що великий стримінговий сервіс, такий як Netflix, може в майбутньому звернутися з пропозицією. Основною проблемою для реалізації серіалу наразі є відсутність якісного сценарію.

Григорович також зазначив, що книжкова серія S.T.A.L.K.E.R., що видавалася у Москві, продовжує виходити, хоча її популярність значно знизилася. За його словами, російські видавництва ACT та “Ексмо” продовжують випускати книги під цим брендом, але великих тиражів вже немає.

В інтерв’ю також було обговорено досвід Григоровича у виробництві одягу за мотивами гри. Незважаючи на високі витрати та складність бізнесу, лінійка одягу мала успіх, але не досягла масштабного виробництва через високу собівартість. Григорович висловив бажання відродити цей напрямок у майбутньому.

Васькевич Вероніка

Від Васькевич Вероніка

У журналістиці я недовго, але мені подобається моя робота. Я обожнюю передавати свої знання іншим людям та відкривати для них світ технологій. Я щаслива коли поруч сім'я і кохана людина.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *