Natus Vincere планує використати перемогу на PGL Major Copenhagen як стимул перед IEM Dallas 2024Natus Vincere планує використати перемогу на PGL Major Copenhagen як стимул перед IEM Dallas 2024

Українська кіберспортивна команда Natus Vincere з CS2, яка вразила світ своєю перемогою на PGL Major Copenhagen 2024, вже готується до наступного випробування на турнірі IEM Dallas 2024. За словами гравця складу Джустінаса “jL” Лекавічуса, перемога у Данії була лише початком, і команда планує використати цей успіх як стимул перед наступним турніром.

Не думаю, що це дивно, коли люди сумніваються, що ми можемо вигравати турніри та претендувати на титули. Тому що це була наша перша перемога. Люди вважають, що це випадковість, просто гарна гра, вдалий турнір.

сказав jL

Після тріумфу на PGL Major Copenhagen, де NAVI здолали FaZe Clan із рахунком 2:1 у гранд-фіналі, команда підготувалася до нового виклику – IEM Dallas 2024. Турнір, що пройде в США з 27 травня до 2 червня, обіцяє бути ще одним важливим кроком у кар’єрі гравців. За перемогу команді NAVI очікується винагорода у розмірі $250 тис. та слот на IEM Cologne 2024.

Після того, як NAVI вразили світ своїм успіхом у Копенгагені, українська команда готується до нового етапу своєї подорожі у світі кіберспорту, на цей раз з наміром продовжити свою переможну хвилю на IEM Dallas 2024.

Васькевич Вероніка

Від Васькевич Вероніка

У журналістиці я недовго, але мені подобається моя робота. Я обожнюю передавати свої знання іншим людям та відкривати для них світ технологій. Я щаслива коли поруч сім'я і кохана людина.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *