Гравець Natus Vincere (NAVI) Джустінас “jL” Лекавічус висловив свою думку про рішення Олександра “s1mple” Костильова залишити стартовий ростер клубу CS2 і перейти в інактив. В інтерв’ю HLTV.org Лекавічус зазначив, що s1mple заслуговує на відпочинок після багатьох років наполегливої праці та численних перемог на професійній сцені.

Я думаю, він заслужив на відпочинок. Хлопець виграв усі турніри, як гравець досяг всього. Він – велика фігура на професійній сцені. Заради чого йому грати? Що може його зачепити? У нього є все.

поділився Лекавічус

Гравець NAVI також відзначив, що міжнародний склад є випробуванням, яке може не приносити користі s1mple. Він додав, що ознаки втоми та вигоряння у Костильова були помітні, і це неминуче для гравця з такою тривалою кар’єрою.

Нагадаємо, що s1mple перейшов до інактиву NAVI у жовтні 2023 року. З того часу він зіграв один офіційний матч як стендін за Team Falcons на турнірі BLAST Premier: Spring Showdown 2024. Костильов заявив, що вже отримав низку пропозицій від клубів, однак у організацій не було або коштів на викуп його контракту, або відповідного складу. Українець також зазначив, що хоче продовжити кар’єру в ролі снайпера.

Васькевич Вероніка

Від Васькевич Вероніка

У журналістиці я недовго, але мені подобається моя робота. Я обожнюю передавати свої знання іншим людям та відкривати для них світ технологій. Я щаслива коли поруч сім'я і кохана людина.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *