Blizzard Entertainment оголошує кіберспортивні заходи у World of Warcraft Cataclysm ClassicBlizzard Entertainment оголошує кіберспортивні заходи у World of Warcraft Cataclysm Classic

Компанія Blizzard Entertainment анонсувала проведення двох великих кіберспортивних подій у грі World of Warcraft Cataclysm Classic. Гравців чекають PvP та PvE-активності, що відбудуться у червні.

8-9 червня пройде рейдовий турнір Dragonslayer Challenge, у якому дві найсильніші гільдії класичних реалмів – Progress та None of the Above – змагатимуться у швидкості проходження рейду «Твердиня Крила Темряви». Завданням учасників буде якомога швидше перемогти Нефаріана, сина Смертокрила та фінального боса цього рейду.

14-16 червня відбудеться PvP-турнір Cataclysm Arena Tournament. У ньому братимуть участь гравці з Європи та Північної Америки, а реєстрація на цей чемпіонат вже відкрита. Учасники турніру поділять між собою призовий фонд у розмірі $50 тисяч.

Реліз класичного доповнення World of Warcraft Cataclysm Classic відбувся 21 травня. Доступ до проходження рейдів відкриється 29 травня, коли одночасно стануть доступні «Сутінковий Бастіон», «Твердиня Крила Темряви» та «Трон Чотирьох Вітрів».

Васькевич Вероніка

Від Васькевич Вероніка

У журналістиці я недовго, але мені подобається моя робота. Я обожнюю передавати свої знання іншим людям та відкривати для них світ технологій. Я щаслива коли поруч сім'я і кохана людина.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *