MOUZ виграє проти G2 Esports у чвертьфіналі ESL Pro League Season 19MOUZ виграє проти G2 Esports у чвертьфіналі ESL Pro League Season 19

У протистоянні на турнірі ESL Pro League Season 19 з CS2, MOUZ виявилася сильнішою за G2 Esports, завершивши матч з рахунком 2:1. Згідно з результатами, MOUZ переграла G2 з розгромними результатами 13:3 на Inferno, після чого G2 показали солідну гру з результатом 13:8 на Vertigo, але MOUZ повернулись у форму з розгромними 13:4 на Nuke, закріпивши свою перемогу.

Ця перемога привела команду Каміля “siuhy” Шкарадека до півфіналу, де вони зустрінуться з Complexity Gaming. У той час, команда G2, після цієї поразки, залишають турнір, посівши 5-8 місце та заробивши $32 тис.

ESL Pro League Season 19 триває з 23 квітня по 12 травня на Мальті, з призовим фондом у розмірі $750 тис. та слотом на IEM Cologne 2024. Спостерігайте за подальшими подіями та результатами турніру, щоб дізнатися, яка команда вийде переможцем.

Васькевич Вероніка

Від Васькевич Вероніка

У журналістиці я недовго, але мені подобається моя робота. Я обожнюю передавати свої знання іншим людям та відкривати для них світ технологій. Я щаслива коли поруч сім'я і кохана людина.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *