Українська студія KNIFE! Films представляє документальний фільм про створення S.T.A.L.K.E.R.: Тінь ЧорнобиляУкраїнська студія KNIFE! Films представляє документальний фільм про створення S.T.A.L.K.E.R.: Тінь Чорнобиля

Українська студія KNIFE! Films випустила трейлер до документального фільму “Епізоди: Тінь Чорнобиля”, який розповідає про створення легендарної української гри S.T.A.L.K.E.R.: Тінь Чорнобиля.

Режисер Артем Григорян та продюсер Максим Сердюк представляють історію молодих київських розробників, які у 2001 році віддали свою душу, створюючи “найскладнішу гру у світі” з реалістичною графікою та нетиповим сюжетом про Чорнобильську зону.

Фільм розкриває не лише процес створення гри, але й романтичний характер цієї подорожі, де кожен крок на руїнах Чорнобиля перетворився на крок у світову поп-культуру. За словами творців, це історія про індустрію відеоігор, любов до своєї роботи та проєкт, який перейшов межі екранів, ставши попкультурним феноменом.

Прокат фільму триватиме з 16 по 22 травня у кінотеатрах “Планета Кіно” у Києві, Львові, Дніпрі, Одесі, Харкові та Сумах. “Епізоди: Тінь Чорнобиля” обіцяють вразити не лише геймерів, але й широку аудиторію, відгукнутися на серцях тих, хто відчув вплив цієї гри на український геймінг, кіберспорт та на покоління української молоді нульових.

Васькевич Вероніка

Від Васькевич Вероніка

У журналістиці я недовго, але мені подобається моя робота. Я обожнюю передавати свої знання іншим людям та відкривати для них світ технологій. Я щаслива коли поруч сім'я і кохана людина.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *