Counter-Strike 2 отримав оновленняCounter-Strike 2 отримав оновлення

У ніч проти 10 травня розробники культового шутера Counter-Strike 2 випустили невеликий, але важливий патч, спрямований на виправлення деяких помилок та поліпшення геймплею. Оновлення, яке отримали гравці, містить кілька ключових змін, які значно покращують користувацький досвід.

Однією з найбільш помітних змін стала збільшена прозорість імен тиммейтів поруч із прицілом, що робить спілкування та співпрацю в команді більш ефективними. Крім того, були виправлені деякі баги, пов’язані із перемиканням камери під час спостереження за ботами, а також проблеми з кнопками в TAB, які тепер працюють коректно.

Додатково, розробники виправили помилки, які впливали на іконку вбивств у повітрі та зміщення HUD після перегляду демок. Також була усунена можливість “зупиняти час” у матчі, що використовувалося за допомогою команди для перегляду демок.

Окрім оновлення гри, компанія Valve також змінила маппул змагання CS2. Тепер у турнірному списку карт та режимі Premier замість Overpass доступна Dust2. З цим оновленням були також внесені редагування в Inferno, Nuke, Vertigo, Mirage та Office, що робить гру більш різноманітною та захопливою для гравців усіх рівнів.

Васькевич Вероніка

Від Васькевич Вероніка

У журналістиці я недовго, але мені подобається моя робота. Я обожнюю передавати свої знання іншим людям та відкривати для них світ технологій. Я щаслива коли поруч сім'я і кохана людина.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *