З’явився новий трейлер гри Harry Potter: Quidditch ChampionsЗ’явився новий трейлер гри Harry Potter: Quidditch Champions

Розробники Harry Potter: Quidditch Champions оприлюднили новий CGI-трейлер, який демонструє початок матчу з квідичу.

Хвилинний ролик був розміщений на офіційній сторінці Warner Bros. Games на YouTube.

У грі Harry Potter: Quidditch Champions, що є симулятором найпопулярнішого спортивного змагання серед чарівників у світі Гаррі Поттера, гравцям пропонується брати участь у турнірах з квідичу як проти ШІ-ботів, так і в багатокористувацькому режимі проти інших гравців. У процесі проходження можна зустріти відомих персонажів всесвіту, таких як Гаррі Поттер, Рон Візлі, Драко Малфой та інших. Крім того, розробники повідомили, що у грі передбачена можливість кастомізації персонажів.

Згідно з попередніми оголошеннями, гра вийде у вівторок, 3 вересня, на платформах PC, PlayStation 5 та Xbox Series X|S. Передплатники PS Plus зможуть завантажити гру безкоштовно в день релізу, тоді як інші гравці матимуть можливість придбати її за повну вартість — 899 гривень за стандартну версію для ПК. Ціна на консольні версії поки що не оголошена.

Олексій Степаненко

Від Олексій Степаненко

Досвідчений автор. Наразі спеціалізуюся на кіберспорті, сучасних технологіях та новітніх розробках у сфері ігор. Занурений у світ інновацій, активно досліджую нові тренди і ділюся своїми аналітичними статтями на різних платформах.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *