Кіберспортивна організація Monte оголосила про розформування однієї з командКіберспортивна організація Monte оголосила про розформування однієї з команд

Українська кіберспортивна організація Monte тимчасово призупиняє участь в одній з провідних дисциплін, розформувавши свою команду. Представники пояснили цей крок у коментарях.

Цю інформацію передає Games 24.

Згідно з офіційною заявою, Monte вирішили припинити співпрацю з командою, яка виступала в дисципліні Dota 2. Однак організація запевняє, що цей відхід не остаточний — вони планують повернутися в цю дисципліну в майбутньому.

Наша перша спроба створити конкурентоспроможний склад у Dota 2 виявилася не досить успішною для продовження підтримки напряму в новому сезоні. Ми врахуємо всі помилки та повернемося до дисципліни трохи пізніше. Дякуємо фанатам за підтримку“, — зазначив менеджер команди Сергій Биковський, більш відомий як AnahRoniX.

Команда існувала лише 10 місяців, адже була сформована у листопаді 2023 року. На жаль, за цей період вона не досягла значних успіхів, які дозволили б їй залишитися частиною Monte.

До складу команди з Dota 2 входили п’ятеро українських гравців:

  • Владислав “Crystallize” Кристанек
  • Володимир “Moonlight” Білоус
  • Родіон “Infernal” Кулаков
  • Ілля “geO`” Ясинський
  • Сергій “EcNart” Слободянюк

Гравці брали участь у турнірах рівня тир-3 і двічі перемогли у другому дивізіоні European Pro League. Проте цього виявилося недостатньо для подальшого розвитку команди.

Поки що не відомо, чи Monte шукає нових гравців для створення нового складу з Dota 2.

Олексій Степаненко

Від Олексій Степаненко

Досвідчений автор. Наразі спеціалізуюся на кіберспорті, сучасних технологіях та новітніх розробках у сфері ігор. Занурений у світ інновацій, активно досліджую нові тренди і ділюся своїми аналітичними статтями на різних платформах.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *