Велика частина глядачів висловила невдоволення Summer Game Fest 2024Велика частина глядачів висловила невдоволення Summer Game Fest 2024

У результаті опитування, ініційованого Джеффом Кілі, більше 39% глядачів оцінили Summer Game Fest 2024 на рівень D або нижче. Загалом у голосуванні взяло участь понад 202 тисячі геймерів. Лише 9,2% учасників вважають, що захід заслуговує найвищої оцінки.

Недоволення глядачів було викликано, насамперед, відсутністю анонсів великих ігор. Незважаючи на презентацію кількох новинок, таких як гра Slitterhead від творця Silent Hill, ретро-стилізовану гру про «Могутні Рейнджери» та анонс портування шутера Valorant на консолі нового покоління PS5 і Xbox Series X/S, багато геймерів залишилися незадоволеними.

Ці результати вказують на зростаючі очікування аудиторії від таких масштабних ігрових заходів і можливо стануть сигналом для організаторів переглянути формат та контент майбутніх заходів.

Шостак Жанна

Від Шостак Жанна

Журналістка з великим досвідом у сфері кіберспорту. Вона спеціалізується на висвітленні найбільших турнірів, інтерв'ю з професійними гравцями та аналітиці матчів. Її публікації вирізняються глибиною аналізу та розумінням ключових аспектів ігрових стратегій. Жанна відома своїм прагненням до детального висвітлення подій та глибокого занурення в контекст кіберспортивних змагань, що робить її матеріали не тільки інформативними, але й цікавими для широкої аудиторії.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *