Dandelions перемогли EggiEggi у відбіркових на The International 2024 з Dota 2Dandelions перемогли EggiEggi у відбіркових на The International 2024 з Dota 2

У захватливому поєдинку фіналу другої відкритої кваліфікації на The International 2024 з Dota 2 для Західної Європи, команда Dandelions вдалося здобути перемогу над EggiEggi з рахунком 2:1. Це відкрило їм шлях до закритого етапу відбіркових, де вони будуть боротися за слот на найпрестижнішому турнірі в світі Dota 2.

Колектив Микити “Palantimos” Гринкевича продемонстрував вражаючу гру на шляху до фіналу, а після напруженого протистояння здобув заслужену перемогу. У цей час команда SoNNeikO втратила шанси на участь у TI13, після поразки від EggiEggi.

Першу відкриту кваліфікацію вже подолали Team Bald Reborn, які також продемонстрували високий рівень гри.

Друга відкрита кваліфікація на TI13 для Західної Європи пройшла успішно 7-8 червня. За подіями відбіркових можна слідкувати у нашому репортажі.

Шостак Жанна

Від Шостак Жанна

Журналістка з великим досвідом у сфері кіберспорту. Вона спеціалізується на висвітленні найбільших турнірів, інтерв'ю з професійними гравцями та аналітиці матчів. Її публікації вирізняються глибиною аналізу та розумінням ключових аспектів ігрових стратегій. Жанна відома своїм прагненням до детального висвітлення подій та глибокого занурення в контекст кіберспортивних змагань, що робить її матеріали не тільки інформативними, але й цікавими для широкої аудиторії.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *