Valve зменшила призовий фонд Esports World Cup 2024 для CS2 до $1 млнValve зменшила призовий фонд Esports World Cup 2024 для CS2 до $1 млн

На Esports World Cup 2024 за CS2, що проходить в Ер-Ріяді з 17 по 21 липня, призовий фонд зменшено до $1 млн через відмову Valve зробити його $5 млн. Рішення було пов’язане з бажанням Valve підтримувати статус мейджор турнірів у кіберспорті.

Колишній кіберспортсмен Бауиржан “lilskrip” Бісембаєв повідомив, що Valve встановила обмеження на призові фонди для турнірів CS2, щоб підкреслити значення івентів серії “мейджор”. Esports World Cup 2024 зібрав 15 команд з усього світу, які змагаються за титул чемпіона і частку з призового фонду.

Організатори турніру виразили розчарування через обмеження в призовому фонді, але відзначили, що змагання продовжуються за високого рівня конкуренції і інтригують фанатів CS2 з усього світу.

Шостак Жанна

Від Шостак Жанна

Журналістка з великим досвідом у сфері кіберспорту. Вона спеціалізується на висвітленні найбільших турнірів, інтерв'ю з професійними гравцями та аналітиці матчів. Її публікації вирізняються глибиною аналізу та розумінням ключових аспектів ігрових стратегій. Жанна відома своїм прагненням до детального висвітлення подій та глибокого занурення в контекст кіберспортивних змагань, що робить її матеріали не тільки інформативними, але й цікавими для широкої аудиторії.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *