GSC Game World презентує нового персонажа Фауста для STALKER 2: Heart of ChornobylGSC Game World презентує нового персонажа Фауста для STALKER 2: Heart of Chornobyl

Розробники з GSC Game World опублікували нові зображення одного з персонажів майбутньої гри STALKER 2: Heart of Chornobyl – Фауста. Ця публікація з’явилася на платформі X (Twitter) і привернула увагу фанатів серії. На одному з нових зображень Фауст з’являється з текстом, що надає уявлення про його роль у грі:

«Минуло десятиліття, а їх все ще проклинає безліч сталкерів. Кажуть, колишніх фанатиків не буває. Заслуговують на кулю відразу, як потраплять у приціл. Коли прийшла Варта та її нові порядки з договором Д4, вони погодилися робити те, від чого навіть найдосвідченіші Долговці почали стежити за Периметром.

Моноліт мертвий. Але для більшості його справа все ще живе, доки існує Дикий Острів. І доки Бродяга намагається витягти своїх братів з пекла, Фауст… має власну картину майбутнього».

Фауст вже з’являвся у попередніх трейлерах гри. Як виявилось, він грає важливу роль у подіях гри, що обіцяє цікаву та інтригуючу сюжетну лінію.

STALKER 2: Heart of Chornobyl вийде 5 вересня 2024 року на ПК та Xbox Series X/S. Гра буде доступна з першого дня у Game Pass. Замовлення вже відкриті на сайті розробників, а також у Steam та GOG.

Шостак Жанна

Від Шостак Жанна

Журналістка з великим досвідом у сфері кіберспорту. Вона спеціалізується на висвітленні найбільших турнірів, інтерв'ю з професійними гравцями та аналітиці матчів. Її публікації вирізняються глибиною аналізу та розумінням ключових аспектів ігрових стратегій. Жанна відома своїм прагненням до детального висвітлення подій та глибокого занурення в контекст кіберспортивних змагань, що робить її матеріали не тільки інформативними, але й цікавими для широкої аудиторії.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *