В'ячеслав "Innersh1ne" Бритвін висловив свою думку про виключення HooXi зі складу G2 EsportsВ'ячеслав "Innersh1ne" Бритвін висловив свою думку про виключення HooXi зі складу G2 Esports

Тренер команди з Counter-Strike 2, В’ячеслав “Innersh1ne” Бритвін, зробив важливі зауваження щодо останніх подій у складі G2 Esports. У своєму останньому зверненні на особистій сторінці Telegram він наголосив, що рішення щодо кіку HooXi є спірним. Відповідно до його слів, все залежить від того, хто замінить HooXi на ролі IGL. Він також висловив думку, що можна було б переглянути присутність Huntera у складі або розглянути інші опції, такі як прихід Malbsmd.

Незважаючи на це, Innersh1ne виразив невпевненість щодо майбутнього сезону G2, після того як Расмус “HooXi” Нільсен був виключений з команди 1 липня. Організація G2 заявила, що підтримає HooXi у пошуках нової команди, поки він буде числитися в інактиві. Зараз в складі G2 залишилося лише чотири гравці.

Ця зміна в складі G2 Esports викликала значний інтерес серед прихильників CS2, і спільнота очікує подальших розвитків у цій ситуації.

Шостак Жанна

Від Шостак Жанна

Журналістка з великим досвідом у сфері кіберспорту. Вона спеціалізується на висвітленні найбільших турнірів, інтерв'ю з професійними гравцями та аналітиці матчів. Її публікації вирізняються глибиною аналізу та розумінням ключових аспектів ігрових стратегій. Жанна відома своїм прагненням до детального висвітлення подій та глибокого занурення в контекст кіберспортивних змагань, що робить її матеріали не тільки інформативними, але й цікавими для широкої аудиторії.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *