JiJieHao готується до Esports World Cup 2024 з новим складом CS2JiJieHao готується до Esports World Cup 2024 з новим складом CS2

Кіберспортивна організація JiJieHao оголосила свій оновлений склад CS2 перед наближенням Esports World Cup 2024. Команда вирішила продовжити співпрацю з ветераном Маркусом “Kjaerbye” Кьєрбаєм, який приєднається до складу на постійній основі. Також до ростера додано нове підкріплення – снайпера Денислава “Dennyslaw” Димитрова.

Kjaerbye раніше вже допомагав JiJieHao відібратися на Esports World Cup 2024 через кваліфікацію для Близького Сходу. У новому складі він замінить снайпера Лава “phzy” Смідебранта, який не увійшов до оновленого ростера.

Esports World Cup 2024 з CS2 відбудеться з 17 по 21 липня в Ер-Ріяді, Саудівська Аравія, з призовим фондом у розмірі мільйона доларів.

Шостак Жанна

Від Шостак Жанна

Журналістка з великим досвідом у сфері кіберспорту. Вона спеціалізується на висвітленні найбільших турнірів, інтерв'ю з професійними гравцями та аналітиці матчів. Її публікації вирізняються глибиною аналізу та розумінням ключових аспектів ігрових стратегій. Жанна відома своїм прагненням до детального висвітлення подій та глибокого занурення в контекст кіберспортивних змагань, що робить її матеріали не тільки інформативними, але й цікавими для широкої аудиторії.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *