TNC Predator повертається на сцену Dota 2 з новим філіппінським складомTNC Predator повертається на сцену Dota 2 з новим філіппінським складом

Південноазіатська кіберспортивна організація TNC Predator офіційно повернулася на професійну сцену Dota 2, оголосивши про підписання нового складу з філіппінських гравців. Ця новина була оприлюднена на офіційних сторінках клубу в соціальних мережах.

Новий склад команди представляють Маррі “Palos” Ламатао, Дейв “Yowe” Пакана Юрі, Джошуа “Kokz” Мараньо, Джон Рей Йі “Jing” Дуян та Карло “Kuku” Палад. Попередній склад TNC Predator було розпущено у грудні 2022 року.

Організація TNC Predator дебютувала на професійній сцені Dota 2 у 2013 році. Відтоді команда неодноразово брала участь у великих міжнародних турнірах, включаючи мейджори та The International. Клуб кілька разів займав призові місця на цих подіях, а у 2019 році здобув перемогу на MDL Chengdu Major.

Повернення TNC Predator з новим складом обіцяє нові захоплюючі моменти та великі досягнення на кіберспортивній арені.

Васькевич Вероніка

Від Васькевич Вероніка

У журналістиці я недовго, але мені подобається моя робота. Я обожнюю передавати свої знання іншим людям та відкривати для них світ технологій. Я щаслива коли поруч сім'я і кохана людина.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *