Astralis і Team Liquid зустрінуться у першому півфіналі CCT Global Finals з CS2Astralis і Team Liquid зустрінуться у першому півфіналі CCT Global Finals з CS2

22 травня, о 13:30, на великому екрані ми побачимо протистояння двох найсильніших команд у першому півфіналі CCT Global Finals з CS2 – Astralis і Team Liquid. Обидва колективи завершили груповий етап на першому місці, демонструючи вражаючу майстерність та стратегічну гру. У попередніх поєдинках, Liquid впевнено здолала ENCE, тоді як Astralis перевершив Aurora Gaming.

Цей матч обіцяє бути захоплюючим, особливо з огляду на попередню зустріч цих двох грандів, де датський колектив взяв верх у плей-офф ESL Pro League Season 19. Аналітики також підтримують думку, що Astralis може знову виграти цей поєдинок.

CCT Global Finals – це великий шанс для команд покращити свої показники та вибороти частку з призового фонду у розмірі $500 тис. Турнір триватиме до 23 травня, а фанати по всьому світу з нетерпінням очікують на цю захопливу зустріч, щоб побачити, хто стане кращим у цьому престижному протистоянні.

Васькевич Вероніка

Від Васькевич Вероніка

У журналістиці я недовго, але мені подобається моя робота. Я обожнюю передавати свої знання іншим людям та відкривати для них світ технологій. Я щаслива коли поруч сім'я і кохана людина.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *