Рімейк Metal Gear Solid Δ: Snake Eater вражає першими кадрами: розробники близькі до завершення роботиРімейк Metal Gear Solid Δ: Snake Eater вражає першими кадрами: розробники близькі до завершення роботи

Konami представила новий випуск передачі Metal Gear Production Hotline, де розробники поділилися новинами щодо створення ремейку легендарної гри Metal Gear Solid Δ: Snake Eater.

Цю інформацію передає iTnet.

За їхніми словами, розробка йде успішно, і наразі гру вже можна повністю пройти від початку до кінця.

Хоча Konami ще не готова оголосити точну дату релізу оновленої версії, компанія планує розкрити нові подробиці на виставці Tokyo Game Show 2024, яка відбудеться з 26 по 29 вересня. Є ймовірність, що саме тоді буде озвучено дату виходу гри.

Фанати серії Metal Gear Solid будуть у захваті від того, що в новому ролику показали фрагмент вступної сцени, де головний герой Снейк курить сигару перед небезпечним стрибком з літака для виконання завдання в небезпечних сибірських джунглях. Графіка та увага до деталей, продемонстровані у відео, підтверджують глибоку повагу розробників до оригінальної гри.

Очікується, що Metal Gear Solid Δ: Snake Eater вийде у 2025 році на PC, PlayStation 5 і Xbox Series.

Олексій Степаненко

Від Олексій Степаненко

Досвідчений автор. Наразі спеціалізуюся на кіберспорті, сучасних технологіях та новітніх розробках у сфері ігор. Занурений у світ інновацій, активно досліджую нові тренди і ділюся своїми аналітичними статтями на різних платформах.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *