Harry Potter: Quidditch Champions тепер повністю підтримує Steam Deck: магічні матчі на портативній консоліHarry Potter: Quidditch Champions тепер повністю підтримує Steam Deck: магічні матчі на портативній консолі

3 вересня на платформах PC, PlayStation і Xbox відбувся запуск змагальної гри Harry Potter: Quidditch Champions, що дозволяє шанувальникам чарівного світу особисто брати участь у матчах з легендарного квідичу — улюбленого виду спорту магів.

Розробники також потішили чудовими новинами власників портативних консолей, повідомляють на офіційній сторінці гри в X.

Студія Unbroken Studios повністю оптимізувала Quidditch Champions для роботи на Steam Deck. Гру було ретельно протестовано розробниками разом із Valve, і вони гарантують стабільність її функціонування на цьому пристрої.

Скриншот відповідної публікації

У Harry Potter: Quidditch Champions гравці мають можливість створити власного персонажа за допомогою розширеного редактора та пройти режим “Кар’єра”. Для цього потрібно брати участь у квідичних матчах на різних аренах, здобувати перемоги над найсильнішими командами й просуватися по сюжетній лінії. У грі також з’являються знайомі персонажі, такі як Драко Мелфой, Рон Візлі і сам Гаррі Поттер.

Основний акцент Quidditch Champions зосереджено на онлайн-матчах проти інших гравців. У матчах можна обирати одну з чотирьох ролей: загінник, мисливець, воротар або ловець.

Олексій Степаненко

Від Олексій Степаненко

Досвідчений автор. Наразі спеціалізуюся на кіберспорті, сучасних технологіях та новітніх розробках у сфері ігор. Занурений у світ інновацій, активно досліджую нові тренди і ділюся своїми аналітичними статтями на різних платформах.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *