Опубліковано перший офіційний тизер-трейлер кінофільму за мотивами MinecraftОпубліковано перший офіційний тизер-трейлер кінофільму за мотивами Minecraft

Опубліковано перший офіційний тизер-трейлер кіноадаптації популярної гри Minecraft. Разом із ним з’явився новий постер і офіційний сюжет фільму.

Про це повідомляє CBR.

У трейлері глядачі бачать, як група людей опиняється в блоковому світі Minecraft, який виглядає так само, як у відеогрі. Головну роль виконує Джейсон Момоа, а серед його напарників – Даніель Брукс, Себастьян Ежен Гансен і Емма Маєрс.

До акторського складу також приєдналися Джек Блек і Дженніфер Кулідж.

Ласкаво просимо у світ Minecraft! Тут творчість потрібна не тільки для створення речей, але й для виживання!” – зазначено в офіційному синопсисі.

Світова прем’єра фільму Minecraft відбудеться 2 квітня 2025 року, а 4 квітня того ж року він вийде в кінотеатри та IMAX у Північній Америці.

Minecraft залишається найпопулярнішою грою всіх часів. Незважаючи на те, що її випустили ще в 2011 році студією Mojang, гра досі користується шаленою популярністю.

Олексій Степаненко

Від Олексій Степаненко

Досвідчений автор. Наразі спеціалізуюся на кіберспорті, сучасних технологіях та новітніх розробках у сфері ігор. Занурений у світ інновацій, активно досліджую нові тренди і ділюся своїми аналітичними статтями на різних платформах.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *