s1mple розглядає повернення до кар'єри снайпера у CS2s1mple розглядає повернення до кар'єри снайпера у CS2

Колишній снайпер команди Natus Vincere, Олександр “s1mple” Костильов, висловив намір відновити свою кар’єру на колишній позиції у грі Counter-Strike 2. За його словами, він бачить себе продовжуючим грати з AWP, оскільки цей стиль гри найбільш відповідає його навичкам.

s1mple пішов на паузу у жовтні 2023 року, але з того часу встиг взяти участь у турнірі BLAST Premier: Spring Showdown 2024 у складі Team Falcons. На жаль, його команда поступилася Metizport з рахунком 1:2 і вибула з чемпіонату. В даний час Олександр залишається в запасі Natus Vincere, але його бажання повернутися до активних змагань залишається незмінним.

Окрім спортивної кар’єри, s1mple також відкрив власну кіберспортивну школу, реакція на яку була неоднозначною серед спільноти. Це підкреслює його вплив у світі кіберспорту, як і бажання допомагати новим гравцям зростати і розвиватися в індустрії.

Васькевич Вероніка

Від Васькевич Вероніка

У журналістиці я недовго, але мені подобається моя робота. Я обожнюю передавати свої знання іншим людям та відкривати для них світ технологій. Я щаслива коли поруч сім'я і кохана людина.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *