Natus Vincere та Shopify Rebellion поділили очки у групі В на DreamLeague Season 23Natus Vincere та Shopify Rebellion поділили очки у групі В на DreamLeague Season 23

У рамках групового етапу DreamLeague Season 23 з Dota 2, команди Natus Vincere та Shopify Rebellion завершили свій матч нічиєю, кожна здобувши по одному балу. Цей результат залишає обидві команди з однаковими шансами на просування в турнірі.

У наступному раунді, що відбудеться 21 травня о 15:30, NAVI змагатимуться проти Tundra Esports, а Shopify Rebellion зустрінуться з командою Azure Ray. Ці матчі стануть важливими для визначення подальшої долі команд у турнірі.

DreamLeague Season 23, який триватиме з 20 по 26 травня, пропонує командам змагатися за загальний призовий фонд у мільйон доларів та 26 100 очок EPT, що є значною частиною сезонної кваліфікації.

Васькевич Вероніка

Від Васькевич Вероніка

У журналістиці я недовго, але мені подобається моя робота. Я обожнюю передавати свої знання іншим людям та відкривати для них світ технологій. Я щаслива коли поруч сім'я і кохана людина.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *