Неймар підтримує FURIA на Esports World Cup 2024 з CS2Неймар підтримує FURIA на Esports World Cup 2024 з CS2

Відомий бразильський футболіст Неймар відвідав чемпіонат Esports World Cup 2024 з CS2, що привернуло увагу журналістів порталу HLTV.org. У соціальних мережах з’явилися фото та відео з гравцем ФК «Аль-Хіляль».

Неймар приїхав на турнір, щоб підтримати бразильську команду FURIA Esports, яка на момент публікації матеріалу грає проти MOUZ у плей-офф змагання. Раніше Неймар вже приїжджав підтримати FURIA на IEM Rio 2023.

Esports World Cup 2024 з CS2 проходить з 17 по 21 липня в Ер-Ріяді, Саудівська Аравія. Учасники турніру змагаються за призовий фонд у розмірі мільйона доларів.

Шостак Жанна

Від Шостак Жанна

Журналістка з великим досвідом у сфері кіберспорту. Вона спеціалізується на висвітленні найбільших турнірів, інтерв'ю з професійними гравцями та аналітиці матчів. Її публікації вирізняються глибиною аналізу та розумінням ключових аспектів ігрових стратегій. Жанна відома своїм прагненням до детального висвітлення подій та глибокого занурення в контекст кіберспортивних змагань, що робить її матеріали не тільки інформативними, але й цікавими для широкої аудиторії.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *