NAVI перемогли MOUZ у півфіналі Esports World Cup 2024 за CS2 і вийшли у фіналNAVI перемогли MOUZ у півфіналі Esports World Cup 2024 за CS2 і вийшли у фінал

Команда Natus Vincere зустрілися з MOUZ у другому півфіналі на Esports World Cup 2024 за CS2 і перемогли з рахунком 2:1. Після важкої поразки на Dust2 з рахунком 1:13, NAVI під керівництвом Алексі “Aleksib” Віролайнена зуміли здолати суперника на Nuke (13:8) та Mirage (13:5).

Ця перемога забезпечила NAVI місце у фіналі турніру, де вони зустрінуться з G2 Esports. Матч відбудеться 21 липня.

MOUZ зайняли 3-4 місце, отримавши приз у розмірі $85 тисяч.

Esports World Cup 2024 за CS2 проходить з 17 по 21 липня в Ер-Ріяді, Саудівська Аравія. Загальний призовий фонд турніру складає мільйон доларів.

Шостак Жанна

Від Шостак Жанна

Журналістка з великим досвідом у сфері кіберспорту. Вона спеціалізується на висвітленні найбільших турнірів, інтерв'ю з професійними гравцями та аналітиці матчів. Її публікації вирізняються глибиною аналізу та розумінням ключових аспектів ігрових стратегій. Жанна відома своїм прагненням до детального висвітлення подій та глибокого занурення в контекст кіберспортивних змагань, що робить її матеріали не тільки інформативними, але й цікавими для широкої аудиторії.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *