Natus Vincere зазнали поразки від L1ga TeamNatus Vincere зазнали поразки від L1ga Team

Команда Natus Vincere зазнала поразки від L1ga Team у верхній сітці закритої кваліфікації на Elite League Season 2 по Dota 2 для Східної Європи. Матч закінчився з рахунком 1:2, після чого колектив під керівництвом Артема “Yuragi” Голубєва опустився до нижньої сітки відбіркових.

У цьому поєдинку NAVI були змушені грати із заміною: замість саппорта команди Армана “Malady” Оразбаєва виступив Куро “KuroKy” Салехі Тахасомі. Закрита кваліфікація для Східної Європи на Elite League Season 2 проходить з 27 по 29 червня в онлайні. Колективи борються за один слот на LAN-фінал.

Шостак Жанна

Від Шостак Жанна

Журналістка з великим досвідом у сфері кіберспорту. Вона спеціалізується на висвітленні найбільших турнірів, інтерв'ю з професійними гравцями та аналітиці матчів. Її публікації вирізняються глибиною аналізу та розумінням ключових аспектів ігрових стратегій. Жанна відома своїм прагненням до детального висвітлення подій та глибокого занурення в контекст кіберспортивних змагань, що робить її матеріали не тільки інформативними, але й цікавими для широкої аудиторії.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *