G2 Esports зміцнює склад CS2: Прихід malbsMd на місце nexaG2 Esports зміцнює склад CS2: Прихід malbsMd на місце nexa

Кіберспортивна організація G2 Esports офіційно оголосила про укомплектування свого складу з CS2. На місце раніше виключеного Неманії nexa Ісаковіча клуб підписав перспективного гравця Маріо malbsMd Самайоа.

21-річний malbsMd до приєднання до G2 виступав за команду M80 та інші колективи з американського регіону. За даними HLTV.org, протягом останніх шести місяців Самайоа зіграв 20 карток на великих турнірах, на яких його індивідуальний рейтинг склав 1,21, що є високим показником.

У рамках презентації нового гравця G2 Esports підготувала відеоролик з malbsMd. У ньому поєднали нарізку найкращих фрагів Самайоа та гумористичний фрагмент, де кіберспортсмен заповнює паперову форму з іронічними питаннями щодо його навичок та можливих ситуацій у команді.

Шостак Жанна

Від Шостак Жанна

Журналістка з великим досвідом у сфері кіберспорту. Вона спеціалізується на висвітленні найбільших турнірів, інтерв'ю з професійними гравцями та аналітиці матчів. Її публікації вирізняються глибиною аналізу та розумінням ключових аспектів ігрових стратегій. Жанна відома своїм прагненням до детального висвітлення подій та глибокого занурення в контекст кіберспортивних змагань, що робить її матеріали не тільки інформативними, але й цікавими для широкої аудиторії.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *