GSC Game World перенесла реліз S.T.A.L.K.E.R. 2: коли очікувати довгоочікувану прем’єруGSC Game World перенесла реліз S.T.A.L.K.E.R. 2: коли очікувати довгоочікувану прем’єру

Компанія GSC Game World оголосила, що випуск довгоочікуваної гри S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl буде відкладено до 20 листопада. Це рішення було оприлюднене через соціальні мережі розробників.

Про це повідомляє donttakefake.com.

Причиною перенесення є потреба у додатковому часі для усунення всіх технічних проблем та багів.

Знаємо, що ви могли стомитися від очікування, тому щиро цінуємо ваше терпіння. Ці два додаткові місяці дадуть нам можливість виправити більше “несподіваних аномалій“ (або просто “багів“, як їх ще називають)“, — пояснили в GSC Game World.

Водночас студія анонсувала вихід спеціального відео під назвою “S.T.A.L.K.E.R. 2 Developer Deep Dive”, яке включатиме ексклюзивні інтерв’ю та демонстрацію проходження одного з ігрових квестів. Це відео з’явиться 12 серпня на медіаплатформах Xbox.

Не зважаючи на затримку, команда розробників продовжує розширювати інформацію про світ гри S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl. Нещодавно студія вперше представила шеврон нового угрупування “Полудень”, яке складається з колишніх членів “Моноліта”. Це угрупування очолює персонаж на ім’я Бродяга.

Фото показаного шеврона

Що наразі відомо про S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl

У S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl сюжет буде нелінійним і змінюватиметься залежно від виборів гравця. Користувачі зможуть проходити гру різними шляхами, і їхні рішення вплинуть на стан ігрового світу, що призведе до численних можливих фіналів.

Нововведенням стане “один з найбільших відкритих світів“, що замінить традиційні окремі локації, з’єднані між собою. Події гри розгортатимуться як на нових, так і на вже знайомих з попередніх частин місцевостях.

Цей проект стане найбільшим і найамбітнішим для GSC Game World. Гра розробляється на новітньому движку Unreal Engine 5, а обсяг сценарію перевищує 350 тисяч слів. Площа відкритого світу складе 64 квадратних кілометри. Розробники прогнозують, що для завершення гри буде потрібно більше 100 годин при різних проходженнях.

S.T.A.L.K.E.R. 2 є автономною частиною серії, тому новачки можуть не бути знайомими з попередніми іграми, хоча розробники рекомендують ознайомитися з усіма частинами серії для повного занурення.

Гра буде тимчасовим ексклюзивом для Microsoft і вийде на ПК і новій консолі Xbox Series X. Вона не буде доступна на консолях попереднього покоління.

Олексій Степаненко

Від Олексій Степаненко

Досвідчений автор. Наразі спеціалізуюся на кіберспорті, сучасних технологіях та новітніх розробках у сфері ігор. Занурений у світ інновацій, активно досліджую нові тренди і ділюся своїми аналітичними статтями на різних платформах.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *