У Ер-Ріяді розпочався Esports World Cup 2024 з призовим фондом у $20 млнУ Ер-Ріяді розпочався Esports World Cup 2024 з призовим фондом у $20 млн

Сьогодні в Ер-Ріяді стартував Esports World Cup 2024, одне з найбільших світових спортивних подій, присвячених кіберспорту. Змагання триватимуть з 28 червня по 25 серпня і об’єднають кілька десятків організацій у 21 різних дисциплінах.

Учасники змагаються не лише за чесність перемоги, а й за значні фінансові винагороди. Призовий фонд події складає $20 млн, з яких переможці розподілять $7 млн між собою.

Наразі лідером за загальнокомандними очками є Team Falcons, які заробили 2600 очок завдяки високим досягненням у одній з дисциплін. Слід за ними замикають SRG і T1, кожен з яких набрав по 1000 очок. Загалом, учасники змагаються не лише за першість у окремих турнірах, а й за право представляти свої організації у фінальному рейтингу, який формується на основі результатів у всіх дисциплінах.

Esports World Cup 2024 обіцяє бути захоплюючим і напруженим заходом для усіх шанувальників кіберспорту. Спостерігайте за подіями та результатами, оскільки команди з усього світу змагатимуться за славу, гроші та право назвати себе найкращими у цьому році.

Шостак Жанна

Від Шостак Жанна

Журналістка з великим досвідом у сфері кіберспорту. Вона спеціалізується на висвітленні найбільших турнірів, інтерв'ю з професійними гравцями та аналітиці матчів. Її публікації вирізняються глибиною аналізу та розумінням ключових аспектів ігрових стратегій. Жанна відома своїм прагненням до детального висвітлення подій та глибокого занурення в контекст кіберспортивних змагань, що робить її матеріали не тільки інформативними, але й цікавими для широкої аудиторії.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *