Team Liquid перемогла MOUZ на груповому етапі Riyadh Masters 2024 з Dota 2Team Liquid перемогла MOUZ на груповому етапі Riyadh Masters 2024 з Dota 2

Team Liquid здолала MOUZ на груповому етапі Riyadh Masters 2024 з Dota 2. Команда Міхала “Nisha” Янковські заробила слот у верхній сітці плей-офф чемпіонату.

Колектив Лукаса “bengan” Ханссона втратив шанси пройти до основної частини турніру. У наступних матчах Liquid зіграє з Entity, а MOUZ побореться з PSG Quest. Зустрічі розпочнуться 14 липня.

Riyadh Masters 2024 проходить з 4 по 21 липня в Ер-Ріяді, Саудівська Аравія. Команди розігрують призовий фонд у розмірі $5 млн.

Шостак Жанна

Від Шостак Жанна

Журналістка з великим досвідом у сфері кіберспорту. Вона спеціалізується на висвітленні найбільших турнірів, інтерв'ю з професійними гравцями та аналітиці матчів. Її публікації вирізняються глибиною аналізу та розумінням ключових аспектів ігрових стратегій. Жанна відома своїм прагненням до детального висвітлення подій та глибокого занурення в контекст кіберспортивних змагань, що робить її матеріали не тільки інформативними, але й цікавими для широкої аудиторії.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *