s1mple анонсував повернення до професійної кар'єриs1mple анонсував повернення до професійної кар'єри

Олександр s1mple Костильов, один з найвідоміших гравців у Counter-Strike 2, оголосив про свої плани повернутися до професійної кар’єри. Про це він повідомив у соцмережі X, відповідаючи на запитання відомого аналітика Данкана Thorin Шилдса.

“Коли повернення?” – запитав Thorin.

“Це трохи складне питання. Сподіваюся скоро,” – відповів s1mple.

Нагадаємо, що s1mple перейшов в інактив у жовтні 2023 року, проте продовжує числитися у складі Natus Vincere. З того часу він зіграв один офіційний матч як стендін за Team Falcons на турнірі BLAST Premier: Spring Showdown 2024. Раніше Костильов заявляв, що вже отримав низку пропозицій від клубів, але організації не мали достатньо коштів на викуп його контракту або не відповідали його очікуванням щодо складу команди.

Костильов також зазначив, що хоче продовжити кар’єру у ролі снайпера, що, безумовно, додасть інтриги до його повернення на професійну сцену.

Шостак Жанна

Від Шостак Жанна

Журналістка з великим досвідом у сфері кіберспорту. Вона спеціалізується на висвітленні найбільших турнірів, інтерв'ю з професійними гравцями та аналітиці матчів. Її публікації вирізняються глибиною аналізу та розумінням ключових аспектів ігрових стратегій. Жанна відома своїм прагненням до детального висвітлення подій та глибокого занурення в контекст кіберспортивних змагань, що робить її матеріали не тільки інформативними, але й цікавими для широкої аудиторії.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *