Закриті кваліфікації на The International 2024: Підсумки та статистикаЗакриті кваліфікації на The International 2024: Підсумки та статистика

23 червня завершилася остання регіональна кваліфікація на The International 2024 за Dota 2, після якої було сформовано статистичне зведення про мету закритих відбіркових. Закриті кваліфікації пройшли у Західній Європі, Східній Європі, Північній Америці, Китаї, Південно-Східній Азії та Південній Америці. Залежно від регіону, команди проігнорували від 28 до 41 зі 124 доступних персонажів. Лише два герої жодного разу не були пікнуті чи забанені у кожному із шести регіонів — Riki та Omniknight.

Закриті регіональні кваліфікації на TI13 відбулися з 9 по 23 червня в онлайні. За результатами відбіркових визначилися 10 із 16 учасників майбутнього чемпіонату. У Китаї, Західній Європі, Південній Америці та Південно-Східній Азії було розіграно по два слоти, у Східній Європі та Північній Америці по одному. Подробиці про результати можна знайти у репортажах.

Шостак Жанна

Від Шостак Жанна

Журналістка з великим досвідом у сфері кіберспорту. Вона спеціалізується на висвітленні найбільших турнірів, інтерв'ю з професійними гравцями та аналітиці матчів. Її публікації вирізняються глибиною аналізу та розумінням ключових аспектів ігрових стратегій. Жанна відома своїм прагненням до детального висвітлення подій та глибокого занурення в контекст кіберспортивних змагань, що робить її матеріали не тільки інформативними, але й цікавими для широкої аудиторії.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *