Нік nitr0 Каннелла планує повернення в CS2 після невдалого досвіду у ValorantНік nitr0 Каннелла планує повернення в CS2 після невдалого досвіду у Valorant

Американський кіберспортсмен Нік nitr0 Каннелла висловив готовність повернутися до Counter-Strike (CS2) після періоду гри у Valorant. Про це повідомив портал Dust2.us із посиланням на самого гравця.

На початку червня 2024 року nitr0 покинув основний склад команди M80, за яку грав у Valorant з січня того ж року. Представники команди тоді заявили, що Каннелла залишиться у структурі організації, але не уточнили, на якій позиції. Гравець пообіцяв поділитися новинами найближчим часом і зараз підтвердив своє бажання повернутися до CS.

“Valorant виявилася не такою, якою я очікував, і я не бачив для себе майбутнього у цій дисципліні. CS — це мій дім, а з огляду на відсутність капітанів у Північній Америці, це місце, де я знадоблюся. Мені ще є що запропонувати північноамериканському CS. Не можу дочекатися, коли зможу повністю віддатися цій грі”, — заявив Каннелла.

Це може стати другим поверненням nitr0 до шутера від Valve. З 2014 до 2020 року він виступав у CS, після чого змінив дисципліну на Valorant, де провів трохи більше року, граючи за 100 Thieves. У січні 2022 року він приєднався до ростера Team Liquid з CS, з якою досягнув успіху, увійшовши до топ-4 на IEM Katowice 2023 та до топ-8 на BLAST.tv Paris Major 2023. В червні 2023 року nitr0 покинув основний склад Team Liquid і через півроку перейшов до Valorant.

Повернення nitr0 до CS2 може мати значний вплив на розвиток північноамериканської сцени цього шутера, оскільки він вважається одним із найбільш досвідчених і талановитих гравців.

Шостак Жанна

Від Шостак Жанна

Журналістка з великим досвідом у сфері кіберспорту. Вона спеціалізується на висвітленні найбільших турнірів, інтерв'ю з професійними гравцями та аналітиці матчів. Її публікації вирізняються глибиною аналізу та розумінням ключових аспектів ігрових стратегій. Жанна відома своїм прагненням до детального висвітлення подій та глибокого занурення в контекст кіберспортивних змагань, що робить її матеріали не тільки інформативними, але й цікавими для широкої аудиторії.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *