Team Spirit здобула перемогу у фіналі BLAST Premier: Spring Final 2024Team Spirit здобула перемогу у фіналі BLAST Premier: Spring Final 2024

У фінальному протистоянні BLAST Premier: Spring Final 2024 за Counter-Strike 2 (CS2), команда Team Spirit здолала Natus Vincere з рахунком 3:1 у серії матчів. Ігри відбулися з 12 по 16 червня, із загальним призовим фондом $425 тис. і квотою на BLAST Premier: World Final 2024 для переможців.

Team Spirit вразила своїм виступом, здобувши перше місце та приз у розмірі $200 тис. Їхніми суперниками в фіналі була команда NAVI, яка зайняла друге місце та отримала $85 тис. за свої зусилля.

На третьому і четвертому місцях розташувались Virtus.pro та Team Vitality, які отримали по $40 тис. за свої виступи. П’яте і шосте місця зайняли Astralis і FaZe Clan, заробивши по $20 тис., тоді як SAW та G2 Esports зайняли сьоме і восьме місця з винагородою в $10 тис.

Team Spirit не лише виграла значний приз, але й забезпечила собі місце на міжнародному турнірі BLAST Premier: World Final 2024, де зберуться найсильніші команди світу.

Шостак Жанна

Від Шостак Жанна

Журналістка з великим досвідом у сфері кіберспорту. Вона спеціалізується на висвітленні найбільших турнірів, інтерв'ю з професійними гравцями та аналітиці матчів. Її публікації вирізняються глибиною аналізу та розумінням ключових аспектів ігрових стратегій. Жанна відома своїм прагненням до детального висвітлення подій та глибокого занурення в контекст кіберспортивних змагань, що робить її матеріали не тільки інформативними, але й цікавими для широкої аудиторії.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *