B8 Esports стала чемпіоном CCT Season 2 European Series #5 з CSB8 Esports стала чемпіоном CCT Season 2 European Series #5 з CS

Київська команда B8 Esports здобула перемогу на турнірі CCT Season 2 European Series #5 з Counter-Strike: Global Offensive, обігравши у фіналі французьку Team 3DMAX з рахунком 2:0. Матчі завершились з рахунками 13:8 на картах Anubis та 13:6 на Ancient.

Українська команда заробила $22 тис. за перше місце, тоді як Team 3DMAX отримала $10 тис. за друге місце. Команди Permitta Esports і Monte посіли 3-4 місця, за що заробили по $5 тис.

Змагання проходили з 3 по 16 червня, а загальний призовий фонд турніру становив $50 тис. Детальніше про результати і події турніру можна знайти у відповідному репортажі.

Шостак Жанна

Від Шостак Жанна

Журналістка з великим досвідом у сфері кіберспорту. Вона спеціалізується на висвітленні найбільших турнірів, інтерв'ю з професійними гравцями та аналітиці матчів. Її публікації вирізняються глибиною аналізу та розумінням ключових аспектів ігрових стратегій. Жанна відома своїм прагненням до детального висвітлення подій та глибокого занурення в контекст кіберспортивних змагань, що робить її матеріали не тільки інформативними, але й цікавими для широкої аудиторії.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *