Спірний ролик Assassin's Creed Shadows викликав хвилю критики в ЯпоніїСпірний ролик Assassin's Creed Shadows викликав хвилю критики в Японії

На думку частих гравців і фанатів Assassin’s Creed в Японії, новий ролик від Ubisoft Japan разом з IGN Japan, що присвячений історичній достовірності гри Assassin’s Creed Shadows, викликав значну хвилю негативних реакцій. У відео, що з’явилося на YouTube, нарративний директор гри Брук Девіс висловився про історичні особистості та сеттинг гри, що мало відбутися 15 листопада 2024 року.

Згідно з даними на момент публікації, відео на каналі Ubisoft Japan зібрало лише 141 лайк і 3,7 тисячі дизлайків. Глядачі в коментарях критикують гру за спроби переписати історію та нав’язувати західні стандарти толерантності, вважаючи це дискримінацією проти японської культури. Деякі також згадують інциденти з IGN, зокрема статтю про потенційно спірний ремейк Resident Evil 5.

Assassin’s Creed Shadows обіцяє багатий ігровий досвід, доступний на ПК, PlayStation 5 та Xbox Series X/S. Ігрові пакети різного рівня, включаючи стандартне видання за $70 та ультимативне за $130 з косметичними предметами, вже доступні для передзамовлення.

Спірна ситуація стала приводом для глибоких роздумів серед фанатів серії інтерактивних історичних пригод.

Шостак Жанна

Від Шостак Жанна

Журналістка з великим досвідом у сфері кіберспорту. Вона спеціалізується на висвітленні найбільших турнірів, інтерв'ю з професійними гравцями та аналітиці матчів. Її публікації вирізняються глибиною аналізу та розумінням ключових аспектів ігрових стратегій. Жанна відома своїм прагненням до детального висвітлення подій та глибокого занурення в контекст кіберспортивних змагань, що робить її матеріали не тільки інформативними, але й цікавими для широкої аудиторії.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *