Fnatic та 9z Team виходять у плей-оф FiReLEAGUE Global Finals 2024 з CS2Fnatic та 9z Team виходять у плей-оф FiReLEAGUE Global Finals 2024 з CS2

На міжнародному турнірі FiReLEAGUE Global Finals 2024 з CS2, що проходить у Буенос-Айресі, Аргентина, команди Fnatic та 9z Team забезпечили собі місця у плей-оф.

Fnatic під керівництвом Фредді “KRiMZ” Йоханссона перемогла RED Canids з рахунком 2:1 у напруженій серії. Незважаючи на програш першої карти Mirage з мінімальним відставанням 11:13, Fnatic змогла перемогти на Ancient і Vertigo з результатами 16:14 та 13:3 відповідно.

У іншому матчі групи команда 9z Team під керівництвом Ніколаса “buda” Крамера також продемонструвала вражаючу гру, перемігши paiN Gaming і зайнявши місце у наступному етапі турніру.

FiReLEAGUE Global Finals 2024 зібрав кращі команди з усього світу, які борються за призовий фонд у розмірі 150 тисяч доларів. Подія, що триває з 14 по 17 червня, обіцяє бути повною напружених і видовищних поєдинків.

Шостак Жанна

Від Шостак Жанна

Журналістка з великим досвідом у сфері кіберспорту. Вона спеціалізується на висвітленні найбільших турнірів, інтерв'ю з професійними гравцями та аналітиці матчів. Її публікації вирізняються глибиною аналізу та розумінням ключових аспектів ігрових стратегій. Жанна відома своїм прагненням до детального висвітлення подій та глибокого занурення в контекст кіберспортивних змагань, що робить її матеріали не тільки інформативними, але й цікавими для широкої аудиторії.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *