Аммар "ATF" аль-Ассаф досягнув історичних 14 тисяч MMR у Dota 2Аммар "ATF" аль-Ассаф досягнув історичних 14 тисяч MMR у Dota 2

Аммар аль-Ассаф, відомий у кіберспортивній спільноті як ATF і представник команди Team Falcons, став другою людиною в історії, якій вдалося досягти рейтингу 14 тисяч MMR у популярній грі Dota 2. Про цей вражаючий успіх кіберспортсмен повідомив через соціальні мережі.

Першим гравцем, який досягнув цього рівня, був Алімжан “watson” Ісламбеков з команди Entity. Наразі Аммар утримує лідируючу позицію в європейському рейтингу матчмейкінгу і заявив про свої амбіції зі слів: “Я найкращий у світі. Найкращий з усіх, хто колись був і колись буде. Я – ATF.”

Тим не менш, колишній професійний гравець і чемпіон The International 2015, Пітер “ppd” Дагер, висловив скептицизм щодо таких висловлювань, зауваживши: “Дивно, щось я не бачу твоє ім’я на ‘Аєгісі’.” Це звернення ставить під сумнів звання “найкращого”, яке можна заслужити лише вигравши головний турнір в Dota 2.

Ця подія продовжує заохочувати обговорення у спільноті щодо критеріїв, які визначають “найкращого” гравця в грі.

Шостак Жанна

Від Шостак Жанна

Журналістка з великим досвідом у сфері кіберспорту. Вона спеціалізується на висвітленні найбільших турнірів, інтерв'ю з професійними гравцями та аналітиці матчів. Її публікації вирізняються глибиною аналізу та розумінням ключових аспектів ігрових стратегій. Жанна відома своїм прагненням до детального висвітлення подій та глибокого занурення в контекст кіберспортивних змагань, що робить її матеріали не тільки інформативними, але й цікавими для широкої аудиторії.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *