Виконавчий продюсер Assassin's Creed Shadows пояснив мовчання на критику Ілона МаскаВиконавчий продюсер Assassin's Creed Shadows пояснив мовчання на критику Ілона Маска

У інтерв’ю для Game File Марк-Алексіс Коте, виконавчий продюсер майбутньої гри Assassin’s Creed Shadows, розповів про рішення студії ігнорувати критику від Ілона Маска, підкресливши стратегічний підхід до комунікації з громадськістю. Маск раніше висловив негативне ставлення до темношкірого самурая Ясуке, що з’явиться у новій грі.

Коте зазначив, що, хоча він розглядав можливість відповіді на коментар, він вирішив утриматися від цього кроку, оскільки вважав, що це могло погіршити імідж гри серед ширшої аудиторії. Продюсер підкреслив, що додавання Ясуке в гру мало стратегічне значення, оскільки його унікальна особистість і загадковість відповідали концепції нового Assassin’s Creed.

Assassin’s Creed Shadows заплановано на 15 листопада 2024 року для платформ PC, PlayStation 5 та Xbox Series X/S. Варіанти покупки включають стандартне видання за $70, Gold Edition з раннім доступом і сезонним абонементом за $110, а також ультимативне видання з косметичними предметами за $130.

Шостак Жанна

Від Шостак Жанна

Журналістка з великим досвідом у сфері кіберспорту. Вона спеціалізується на висвітленні найбільших турнірів, інтерв'ю з професійними гравцями та аналітиці матчів. Її публікації вирізняються глибиною аналізу та розумінням ключових аспектів ігрових стратегій. Жанна відома своїм прагненням до детального висвітлення подій та глибокого занурення в контекст кіберспортивних змагань, що робить її матеріали не тільки інформативними, але й цікавими для широкої аудиторії.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *