Сергій DemQQ Демченко розповів про конфлікт з Woro2k, що змусив його залишити EC KyivСергій DemQQ Демченко розповів про конфлікт з Woro2k, що змусив його залишити EC Kyiv

Сергій “DemQQ” Демченко, відомий український гравець у галузі кіберспорту, розкрив деталі конфлікту, який став причиною його виходу з команди EC Kyiv. У спілкуванні з журналістами DemQQ зазначив, що причиною його розставання з колишніми партнерами став конфлікт зі співгравцем Володимиром “Woro2k” Велетнюком.

“Я не пам’ятаю, що там було. Ми або посварилися, або ще щось. Він просто прийшов до власника і сказав: ‘Якщо в команді буде він, то я не гратиму'”, — розповів DemQQ.

Цей інцидент став кінцевою краплею у співпраці DemQQ з EC Kyiv, яка оголосила про ребрендінг у жовтні 2022 року і перейшла під нову назву IKLA. Після виходу з команди DemQQ продовжує активну участь у професійному кіберспорті, шукаючи нові можливості для свого розвитку в цій галузі.

Шостак Жанна

Від Шостак Жанна

Журналістка з великим досвідом у сфері кіберспорту. Вона спеціалізується на висвітленні найбільших турнірів, інтерв'ю з професійними гравцями та аналітиці матчів. Її публікації вирізняються глибиною аналізу та розумінням ключових аспектів ігрових стратегій. Жанна відома своїм прагненням до детального висвітлення подій та глибокого занурення в контекст кіберспортивних змагань, що робить її матеріали не тільки інформативними, але й цікавими для широкої аудиторії.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *