Команда 3DMAX виборола перемогу над Sinners Esports і здобула слот на ESL Pro League Season 20Команда 3DMAX виборола перемогу над Sinners Esports і здобула слот на ESL Pro League Season 20

обіграла Sinners Esports у фіналі ESL Pro League Season 20: European Conference з CS2. Матч завершився з рахунком 2:0 – 13:8 на Inferno та 13:9 на Anubis. Команда Брайана “Maka” Канди заробила слот на ESL Pro League Season 20.

Sinners вилетіли з кваліфікації та втратили шанси зіграти на турнірі. Раніше відбіркові залишили ex-Guild Eagles та Buhawi.

ESL Pro League Season 20: European Conference відбувся з 9 по 11 червня в онлайні. Команди розіграли одну квоту на LAN. З результатами чемпіонату можна ознайомитись у репортажі.

Шостак Жанна

Від Шостак Жанна

Журналістка з великим досвідом у сфері кіберспорту. Вона спеціалізується на висвітленні найбільших турнірів, інтерв'ю з професійними гравцями та аналітиці матчів. Її публікації вирізняються глибиною аналізу та розумінням ключових аспектів ігрових стратегій. Жанна відома своїм прагненням до детального висвітлення подій та глибокого занурення в контекст кіберспортивних змагань, що робить її матеріали не тільки інформативними, але й цікавими для широкої аудиторії.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *